Helyi kis- és középvállakozások innovációja

 

Isten hozta az InnoLocalSupp felületén!

Az InnoSupport felületének ebben a részében különböző forrásokat és anyagokat találunk, amelyek célja, hogy támogassák a kis- és középvállalkozásokban zajló innovációs folyamatokat, melyeket az InnoLocal Supp projekt keretein belül fejlesztettek ki.

Az InnoLocalSupp erőforrások célja, hogy kis- és középvállalkozások, vagy helyi mikrovállalkozások innovációjának támogatásában dolgozó az embereknek címezve

  • Fejlesszék a vezetési készségeket és kompetenciákat;
  • Javítsák a cégek innovációs folyamataiban érintett dolgozók képesítéseit, támogassák átfogó képességeiket, úgymint kreativitás, kezdeményezés, problémamegoldás, kockázatkezelés, döntéshozatal és az érzések konstruktív kezelése;
  • Támogassák a dolgozók rugalmasságát, szembenézve a globális munkaerőpiac kihívásaival
  • Megkönnyítsék a folyamatos tréninget a munkahelyeken;
  • Támogassák a számítógép használatát az oktatási tevékenységekben, hogy egy rugalmas és kooperatív tanulási környezet jöjjön létre.

Így a felületen a következő forrásokhoz biztosítunk elérhetőséget:

InnoLocalSupp Innovációs útmutató: modulok, összetevők és speciális közreműködések összessége, amelyet felhasználja és aktualizálja az Innosupport útmutatóját helyi kis- és középvállalkozásokra szabottan.

Forrás könyvtár, ahol néhány bibliográfiai hivatkozás található az innovációról és egyéb érdekes megosztott dokumentumokat is találhatunk (regisztráció szükséges); és

Innovációs szobák, ahol kooperációt elősegítő eszközök találhatóak, hogy javítsák és támogassák az Önök innovációs folyamatait.

További információk az InnoLocalSupp projektről a www.innolocal.net címen.

InnoLocalSupp partnerek

InnoLocalSupp project. Reference: ES/09/LLP-LdV/TOI/149054

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Ez a kiadvány (közlemény) a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.